Tel: +32 11 23 53 33

Vacature Administratief en Allround medewerker

Vacature Administratief & Allround medewerker

Ben je een nauwkeurige en dynamische duizendpoot met sterke commerciële en administratieve vaardigheden?

Snowtravel

Bij Snowtravel zijn we op zoek naar een allround medewerker (m/v) die ons team willen versterken. Ben jij gedreven en nauwkeurig, en bezit je administratieve vaardigheden? Dan is deze functie écht iets voor jou!

Jij komt in een team warmer dan de aprés-ski bar na een stevig feestje: Snowtravel viert haar 35-jarig bestaan en we zijn vastbesloten om de komende 35 jaar even succesvol te zijn. We zijn een klein en open-minded kantoor waar ieders inzet en input gewaardeerd wordt.
Wat hebben wij te bieden?

Snowtravel biedt een boeiende parttime of voltijdse job met een marktconform loon. Je maakt deel uit van een hecht en familiaal team en werkt voor een toonaangevende organisatie in de reisbranche. Als allround administratief medewerker zal jouw takenpakket afgestemd worden naargelang jouw talenten.
Wat verwachten we van jou?

- Je neemt verantwoordelijkheid en initiatief, en je bent de eerste die de spreekwoordelijke zwarte piste op durft.
- Je werkt gestructureerd en zelfstandig. Je bent zeer nauwkeurig en zet altijd de puntjes op de ski.
- Je bent iemand met veel doorzicht en je vindt altijd de veilige weg naar beneden, ook buiten piste.
- Jou moeten ze maar één keer de weg wijzen in het gebied, en je bent al beneden vóór iedereen. En de tweede keer? Dan kun jij al op eigen initiatief voorskiën.
- Je bent even sociaal als een aangeschoten Nederlander in de après-skihut en je bent klantgericht en communicatief sterk ingesteld, zowel telefonisch als per mail.
- Je beheerst het Nederlands uitstekend en wanneer Duits, Frans en Engels op je piste komen, vormen ze geen obstakel voor jou.
- Je bent stressbestendig, vliegt niet uit de bocht tijdens de seizoensdrukte en hebt geen probleem om te blijven tot  na de après-ski. Tijdens de seizoensdrukte ben je flexibel inzetbaar en weekendwerk hoort er af en toe bij.
- Je slalomt zonder problemen tussen de meeste informaticatoepassingen zoals MS Office. Kennis van Adobe Photoshop en/of InDesign is een pluspunt.
- Ervaring in de sector of actief deelgenomen hebben aan een ski- of snowboardvakantie is een pluspunt. Geen zorgen: je hoeft heus niet te carven tijdens je sollicitatiegesprek!

Tip: afhankelijk van jouw talenten/pluspunten kan het takenpakket aangepast worden

Interesse? Stuur gerust een mail naar: peter@snowtravel.be