Faciliteiten
Persoonlijk en authentiek. Een statement tegen het snelle tempo van het dagelijkse leven. Zo kan je dit hotel omschrijven.
Iedereen die zijn skivakantie hier doorbrengt, ervaart niet alleen het unieke karakter van de Tiroolse bergen, maar ook momenten van culinair genieten op 2020 meter hoogte. Er wacht u een spannende combinatie van traditionele Oostenrijkse klassiekers met een modern tintje. Zij hechten bijzonder belang aan de bewuste selectie van de ingrediënten bij geselecteerde partners en aan de zorgvuldige bereiding van onze gerechten. Verse en energierijke voeding heeft de hoogste prioriteit en vormt de kern van hun culinaire filosofie.
Zelfs bij het ontbijt geniet je van rijke, regionale en diverse gerechten en dit met adembenemend uitzicht op de bergen van Kühtai. Voor het diner serveren zij u een meergangenmenu. Naast een saladebuffet kun je elke dag ook kiezen uit een vegetarisch menu.
In hun rustieke skihut “EISHEISL”, die direct aan de Drei-Seen afdaling ligt, kan u ‘s middags volop genieten van de zon en na het skiën ook nog wat après-ski-plezier.
Na een spannende, sportieve dag skiën is dit hotel ideaal voorbereid op een ontspannen einde van de dag met zwem- en saunaplezier. Het wellnesscentrum bestaat uit een binnenzwembad met kinderbad, een Finse sauna, een tepidarium, een Romeins stoombad en een kleine verfrissingsruimte buiten maken het aanbod compleet. Gun uzelf een beetje luxe voor lichaam en geest.
De comfortabele kamers met uitzicht op de fascinerende bergen zorgen voor een onvergetelijke vakantie.
Opmerking: bij de reis van 10/12/24-16/12/2024 is de skipas inbegrepen.
Maaltijden
Half pension: Uitgebreid ontbijt. 4-gangen diner
Vegetarische, dieet, glutenvrije, lactosevrije keuken op aanvraag.